Site icon Sfaturile bunicii

Motive de reîntoarcere pe blog

motive-de-intoarcere

Nu știu alții cum sunt, dar odată cu înaintarea în vârstă mie au început să îmi placă din ce în ce mai mult listele. De cumpărături , de lucruri de făcut, de dorințe și uneori de realizări. Te pot ajuta atunci când ai o fire ușor haotică precum a mea, am tendința de a începe o mulțime de lucruri și de a termina mai puține, iar o listă îmi dă șansa de a pune lucrurile în ordine și într-o oarecare perspectivă.

Dacă acum câteva zile v-am oferit o lista de motive de absența de pe blog cred că este necesar să fac și o listă de motive pentru care mă întorc pe blog.

Procesul de învățare

La școală nu îmi făceam niciodată fițuici, pentru că până le făceam învățam lecția și nu mai îmi erau necesare. Același lucru se întâmplă citind informații pentru articolele de pe blog, acumulez cunoștințe din ce în ce mai multe despre subiecte din cele mai diverse, care spre deosebire de cele de la școală îmi fac plăcere și îmi sunt utile.

Sentimentul pe care îl am citind comentariile cititorilor

Nu o să uit niciodată cum m-am bucurat când am primit primul comentariu pe blog și deși de atunci a trecut ceva vreme o fărâmă din el se repetă la fiecare nou comentariu primit. Senzația că prin ceea ce fac aici am ajutat pe cineva e neprețuită.

Prietenii descoperiți online

Blogul mi-a dat șansa să cunosc oameni diferiți, preocupați de aceleași lucruri ca și mine și pe care acum îi pot numi prieteni. Poate nu sunt la fel de apropiați ca prietenii din copilărie, nu știu ziua mea de naștere sau ce înghețată îmi place, dar mă ajută cu informații și gânduri pozitive, iar un om nu poate avea niciodată prea mulți prieteni.
Așa că ne vom auzi pe blog ceva mai des și mai constant, cu sfaturi practice noi, articole despre cosmetice naturale, informații utile și sper că în curând cu o imagine nouă a site-ului.

Bine v-am regăsit!

Exit mobile version