Sfaturile bunicii
Show Menu
  • Home
  • Minte și Suflet
  • Corp
    • Nutriție
    • Frumusețe
  • Modă
  • Sfaturi Practice
    • Sănătate
    • Bucătărie
    • Casă și grădină
  • Viata Eco
    • Recomandari
  • Gânduri adunate
Spaghetti preparate în 15 minute – un adevărat deliciu
Bucătărie

Spaghetti preparate în 15 minute – un adevărat deliciu

Crina 24 februarie 0 comments

Spaghetele sunt un tip de paste lungi, subțiri și cilindrice, originare din Italia. Ele sunt preparate din făină de grâu dur și apă, iar uneori pot conține și ouă. Spaghetele sunt una dintre cele mai populare paste din lume și sunt consumate într-o varietate largă de feluri de mâncare, de la paste simple cu sos de roșii până la rețete sofisticate de paste cu fructe de mare sau carne.

Spaghetele pot fi gătite într-o varietate de moduri și sunt disponibile în mai multe forme, inclusiv sub formă de spaghete rotunde sau plate. Ele sunt adesea servite cu sosuri care pot fi bazate pe roșii, pește, legume sau carne și pot fi condimentate cu o varietate de condimente și ierburi aromatice. De asemenea, spaghetele pot fi consumate și într-o varietate de preparate reci, cum ar fi salate sau antreuri. Deoarece spaghetele sunt bogate în carbohidrați, ele sunt o sursă importantă de energie și pot fi incluse într-o dietă echilibrată și sănătoasă, cu condiția să fie consumate cu moderație.

Pentru 4 porţii:

  • un pachet spaghetti

Ingrediente sos:

  • 500 ml lapte
  • o ceapă mică
  • o conservă ciuperci (fierte)
  • un cub delicat sau un plic vegetta
  • 200 gr bacon sau kaiser
  • 150 gr salam

Mod de preparare:

Într-o oală se pune apă la fiert, în care se adaugă o lingură de ulei. Când apa începe să fiarbă, se pun pastele. După ce s-au fiert, spaghetti se scot într-o strecurătoare.

Pentru sos:

Se amestecă bine într-un castron laptele cu cubul de delicat sau cu plicul de vegetta. Bacon-ul şi salamul se taie cubuleţe mici şi se pun într-un vas pentru călit. În acelaşi vas se adaugă usturoiul tăiat mărunt, conserva de ciuperci şi laptele din castron. Cu o lingură de lemn se amestecă preţ de 10 min încontinuu compoziţia la foc mediu, astfel încât totul să se îngroaşe puţin de tot.

La sfârşit se amestecă sosul cu spaghetti şi se presară, după preferinţe, un pic de parmezan ras pe deasupra.

Share Facebook Twitter Google+ LinkedIn
Previous article Se apropie sezonul petrecerilor în aer liber. Te-ai pregătit?
Next article Sufleu de vinete cu carne tocată - găteşte cu drag de vrei să iţi iasă mâncarea gustoasă
Read all articles

Similar Articles

0 Read full article Tocană haiducească – O rețetă rapidă și gustoasă
Bucătărie

Tocană haiducească – O rețetă rapidă și gustoasă

Ingrediente 1 kg de carne de oaie, 2 morcovi, 1 radacina de telina, 2 vinete, 3 cepe, sare, piper proaspat

0 Read full article O gustare completă cu iaurt
Bucătărie

O gustare completă cu iaurt

Imi doresc ca pe Sfaturile Bunicii sa gasiti informatii utile si interesante, asa ca pe langa sfaturile practice pe care

0 Read full article Prăjitură cu Nucă de Cocos și Glazură de Ciocolată
Bucătărie

Prăjitură cu Nucă de Cocos și Glazură de Ciocolată

Prăjitura cu nucă de cocos și glazură de ciocolată arată apetisant și este ușor de pregătit. Dacă nu ai încercat

0 Read full article 3 retete cu crenvursti – delicii ușor și rapid de făcut
Bucătărie

3 retete cu crenvursti – delicii ușor și rapid de făcut

Crenvurstii sunt considerati una dintre cele mai ieftine mancaruri, cu toate astea nu ne putem plicti de ei. Ii regasim

0 Read full article Pogacele cu jumări – rețetă tradiționale, veche de ani de zile
Bucătărie

Pogacele cu jumări – rețetă tradiționale, veche de ani de zile

Pogacele cu jumări pregătire după această rețetă sunt foarte fragede. Eu le fac mereu iarna, pentru că atunci am și

0 Read full article Salata de Pui Aromata – Rețetă Rapidă
Bucătărie

Salata de Pui Aromata – Rețetă Rapidă

Cine a spus ca salata se consuma doar vara?! Ideal ar fi ca salata sa nu lipseasca niciodata de la

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

You can be first to leave a comment

See comments

Write a Comment

Dă clic aici pentru a anula răspunsul.

Categorii

  • Bucătărie
  • Casă și grădină
  • Corp
  • Frumusețe
  • Gânduri adunate
  • Minte și Suflet
  • Modă
  • Nutriție
  • Recomandari
  • Sănătate
  • Sfaturi Practice
  • Viata Eco

Ultimele noutati:

Castraveţi şi ardei graşi muraţi

Castraveţi şi ardei graşi muraţi

0 Comments 8 martie
Folosirea eficienta a spatiului

Folosirea eficienta a spatiului

0 Comments 7 martie
Aranjamente florale la tine acasă

Aranjamente florale la tine acasă

0 Comments 5 martie
Trucuri de slăbit fără o dietă drastică!

Trucuri de slăbit fără o dietă drastică!

0 Comments 2 martie
Atentie la indulcitorii artificiali: unii sunt mai răi decât zaharul!!!!

Atentie la indulcitorii artificiali: unii sunt mai răi decât zaharul!!!!

0 Comments 28 februarie
Rețetă de prăjitură Tosca reinterpretată – cremoasă și pufoasă

Rețetă de prăjitură Tosca reinterpretată – cremoasă și pufoasă

0 Comments 27 februarie
Sufleu de vinete cu carne tocată – găteşte cu drag de vrei să iţi iasă mâncarea gustoasă

Sufleu de vinete cu carne tocată – găteşte cu drag de vrei să iţi iasă mâncarea gustoasă

0 Comments 25 februarie
Spaghetti preparate în 15 minute – un adevărat deliciu

Spaghetti preparate în 15 minute – un adevărat deliciu

0 Comments 24 februarie
Se apropie sezonul petrecerilor în aer liber. Te-ai pregătit?

Se apropie sezonul petrecerilor în aer liber. Te-ai pregătit?

0 Comments 24 februarie
3 retete cu crenvursti – delicii ușor și rapid de făcut

3 retete cu crenvursti – delicii ușor și rapid de făcut

0 Comments 21 februarie
Show more articles
Back to top
  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2019 SfaturileBunicii.ro. Toate drepturile rezervate.

Close Window

Loading, Please Wait!

This may take a second or two. Loading, Please Wait!