angela.
2 decembrie (sâmbătă), 2023
angela.

Pește marinat în sos de roșii: suculent, aromat și fraged

Peste marinat in sos de rosii

Am testat aceasta reteta atat cu hering cat si cu macrou si a iesit la fel de gustoasa. Pestele se pastreaza fraged, moale si este foarte aromat.

Ingrediente:

  • Hering sau macrou – 2 buc.;
  • ulei de floarea soarelui – 130 ml;
  • ceapa – 3 buc.;
  • oțet de mere – 60 ml;
  • sare – 1 lingura.;
  • miere – 1 lingura;
  • coriandru – 20 de boabe;
  • muștar – linguriță;
  • piper negru – 15 boabe;
  • sos de roșii – 4 linguri;
  • ienibahar – 11 boabe;
  • cuișoare – 1-2 buc.;
  • boia de ardei – 0,5 linguriță.

Prepararea pestelui marinat:

Trebuie să filetati pestele. Pentru a face acest lucru, tăiem capul și toate aripioarele și scoatem măruntaiele și coloana vertebrală. Tăiați heringul în bucati de 2 cm lățime. Tăiați ceapa curățată în jumătate si mai apoi in rondele.

Într-un castron, amestecați sare, piper negru și ienibahar, coriandru, miere, sos de roșii, oțet de mere, un amestec de boia de ardei, muștar și cuișoare. Se toarnă amestecul cu ulei și se pune marinada într-o cratiță.

Gătiți sosul de roșii la foc mediu până când mierea se dizolvă, amestecați constant marinada. Apoi, marinada trebuie răcită la temperatura camerei.

Puneți ceapa, heringul și marinada în straturi într-un borcan (eu am folosit de 1 litru). Ultimul strat înainte de a închide borcanul ar trebui să fie ceapa.

Inchide borcanul ermetic cu un capac si lasa la marinat la frigider pentru o zi.

Dacă marinada este pregătită corect, peștele și ceapa vor absorbi cu siguranță întregul amestec de roșii în fibre. Pentru a-l conserva pe termen mai lung, sterilizati borcanele prin fierbere. Spor la treaba!

Alte informații utile:

Aluat pufos cu drojdie
Rețete

Aluat dospit, fără ouă sau lapte – foarte pufos și se pregatește în doar 5 minute

Rulouri cu carne tocata
Rețete

Cele mai bune plăcinte cu carne: adăugați 2 linguri de smântână în aluat și iese foarte pufos

Cornulete fragede cu mac
Prăjituri

Cornulețe fragede cu doar 4 ingrediente: cu umplutură de mac

Sarmalute de casa
Rețete

Sarmale delicioase cu varză dulce, fierte în oală de fontă: nu ai cum sa nu le iubești

Crap in oala de fonta
Rețete

Crap fraged gătit la oală de fontă: cu legume și usturoi

Sunca de casa cu pui
Rețete

Șuncă de casă cu carne de pui și carne de porc: foarte bună și ușor de făcut

Clatite pufoase cu branza de vaci
Rețete

Clătite moi și pufoase, pe bază de chefir și brânză de vaci: pur și simplu delicioase

Nuci de casa umplute cu lapte condensat
Prăjituri

Nuci de casă umplute cu lapte condensat: absolut minunate!

Racituri de porc
Rețete

Bunica m-a învățat cum să fac RĂCITURI (PIFTIE) de porc – de ce nu trebuie să arunci grăsimea

Melci pufosi si aromati
Rețete

Melci pufoși și aromați – rețetă rapidă, cu doar câteva ingrediente

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Nuci de casa umplute cu lapte condensat
Prăjituri

Nuci de casă umplute cu lapte condensat: absolut minunate!

Nuci delicioase din copilărie, pe care mama le...

Read more
Aluat pufos cu drojdie
Rețete

Aluat dospit, fără ouă sau lapte – foarte pufos și se pregatește în doar 5 minute

Magia acestui aluat dospit cu drojdie constă în...

Read more
Gogosi cu iaurt si gem
Rețete

Gogoși cu iaurt, făină și unt: așa le fac eu pentru a fi pufoase și moi!

Daca ai iaurt si faina vei pregati imediat...

Read more
clatite delicioase
Rețete

Clătite DELICIOASE – cu UNT și VANILIE. Nu te mai saturi de ele!

Clătitele sunt un deliciu universal să zic așa,...

Read more
Peste prajit in crusta crocanta
Rețete

Așa fac eu peștele prăjit: în crustă de aluat cu ceapă

Pentru familia mea, acesta este unul dintre cele...

Read more
GHIMBIR cu MIERE de ALBINE – este un REMEDIU pentru MULTE AFECȚIUNI. Gripă, răceală, probleme respiratorii, digestive
Sănătate

GHIMBIR cu MIERE de ALBINE – este un REMEDIU pentru MULTE AFECȚIUNI. Gripă, răceală, probleme respiratorii, digestive

Ghimbirul împreună cu mierea constituie un duet puternic...

Read more
suc-sfecla-rosie
Sănătate

SUCUL de SFECLĂ este un MEDICAMENT natural petnru ORGANISM. Vezi ce REZULTATE apar dacă bei 1 cană / zi

Consumul de suc de sfecla poate avea efecte...

Read more
Snitele din piept de curcan
Rețete

Șnițele pufoase și moi, din piept de curcan – așa le fac de fiecare dată

Snitelele sunt preferatele familiei mele pentru ca sunt...

Read more
Șprot marinat in sos de rosii
Rețete

Șprot marinat în sos de roșii – foarte fraged și delicios!

În zilele noastre este destul de dificil să...

Read more
gaze-de-la-fasole
Bucătărie

Ce SĂ PUI ÎN FASOLE ca sa nu te mai BALONEZI – Bunicile Știau ACEST TRUC

Fasolea abundă în nutrienți esențiali și este o...

Read more
  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară