angela.
2 decembrie (sâmbătă), 2023
angela.

Șnițele pufoase din parizer – mâncarea delicioasă a copilăriei!

Snitele din parizer

Rapid și gustos! Este nevoie doar de câteva ingrediente simple și de foarte puțin timp pentru a transforma un parizer obișnuit într-un fel de mâncare delicios. Se va potrivi perfect într-un mic dejun rapid și satios.

Prăjirea parizerului în aluat, într-o tigaie este foarte simplă și, de asemenea, este rapidă. Doar 7-10 minute și mancarea este gata. Parizerul în aluat este, de asemenea, ideal ca gustare rapidă. Mâncarea poate fi servită și cu orice garnitură. Îl poți mânca atât rece, cât și fierbinte, după cum preferi.

Ingrediente necesare pentru snitele:

  • Parizer afumat (sau simplu) – 200 g
  • Ou – 1 buc.
  • Maioneză – 2 linguri
  • făină de grâu – 2 linguri
  • Lapte – 4-5 linguri
  • Ulei de floarea soarelui – 2 linguri
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Mai întâi, pregătiți aluatul: amestecați ouăle cu laptele. Se adauga apoi maioneza, sare si piper negru macinat. Se amestecă și se adaugă făina. Bate până se omogenizează.

Tăiați parizerull felii – cam de 1 cm grosime si dati fiecare felie prin aluatul pregatit anterior.

Punem tigaia pe foc, punem ulei si lasam foarte bine la incins, dupa care prajim fiecare snitel de parizer, pe ambele parti, pana se rumeneste frumos.

Snitelele se scot pe servetele de hartie pentru a se indeparta excesul de grasime. Puteti servi preparatul cu mujdei de usturoi sau cu mamaliga calda, asa cum se facea in copilarie.

Acest preparat aduce aminte de o copilarie simpla dar frumoasa, asa cum fiecare dintre noi, poate, am avut parte. Va doresc pofta buna!

Alte informații utile:

Aluat pufos cu drojdie
Rețete

Aluat dospit, fără ouă sau lapte – foarte pufos și se pregatește în doar 5 minute

Rulouri cu carne tocata
Rețete

Cele mai bune plăcinte cu carne: adăugați 2 linguri de smântână în aluat și iese foarte pufos

Cornulete fragede cu mac
Prăjituri

Cornulețe fragede cu doar 4 ingrediente: cu umplutură de mac

Sarmalute de casa
Rețete

Sarmale delicioase cu varză dulce, fierte în oală de fontă: nu ai cum sa nu le iubești

Crap in oala de fonta
Rețete

Crap fraged gătit la oală de fontă: cu legume și usturoi

Sunca de casa cu pui
Rețete

Șuncă de casă cu carne de pui și carne de porc: foarte bună și ușor de făcut

Clatite pufoase cu branza de vaci
Rețete

Clătite moi și pufoase, pe bază de chefir și brânză de vaci: pur și simplu delicioase

Nuci de casa umplute cu lapte condensat
Prăjituri

Nuci de casă umplute cu lapte condensat: absolut minunate!

Racituri de porc
Rețete

Bunica m-a învățat cum să fac RĂCITURI (PIFTIE) de porc – de ce nu trebuie să arunci grăsimea

Melci pufosi si aromati
Rețete

Melci pufoși și aromați – rețetă rapidă, cu doar câteva ingrediente

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
TURTE cu LAPTE la TIGAIE (recomand tigaia de fontă) – Un Deliciu Ușor de Făcut
Rețete

TURTE cu LAPTE la TIGAIE (recomand tigaia de fontă) – Un Deliciu Ușor de Făcut

Această lipie este alternativa perfectă la pâinea obișnuită!...

Read more
TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA
De post

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Redescoperă savoarea autentică cu această rețetă străveche de...

Read more
Chiftele suculente din carne de pui
Rețete

Chiftele suculente din carne de pui: rețeta mamei mele

Chiftelele sunt faimoase în întreaga lume iar cele...

Read more
ELIXIR-cu-USTUROI-Macerat-în-VIN-ROȘU--
Sănătate

Rețetă de ELIXIR cu USTUROI Macerat în VIN ROȘU – BUN în Sute de AFECȚIUNI

Odată cu vârsta si trecerea anilor riscurile de...

Read more
9 Modalități EFICIENTE cu care poți SCĂPA de ȘOARECII din casă sau gospodărie
Casă și grădină

9 Modalități EFICIENTE cu care poți SCĂPA de ȘOARECII din casă sau gospodărie

Șobolanii, deși parte din ecosistemul urban, constituie o...

Read more
Nutriționist Mihaela Bilic: „Nu fugiți de SLĂNINA de PORC” – Uite care sunt CALITĂȚILE care o fac SUPERIOARĂ uleiului de măsline
Sănătate

Nutriționist Mihaela Bilic: „Nu fugiți de SLĂNINA de PORC” – Uite care sunt CALITĂȚILE care o fac SUPERIOARĂ uleiului de măsline

Slănina de porc prezintă numeroase beneficii pentru organism...

Read more
Clatite pufoase cu branza de vaci
Rețete

Clătite moi și pufoase, pe bază de chefir și brânză de vaci: pur și simplu delicioase

Vă arăt cum prepar clătitele moi și subțiri...

Read more
plantare-pomi
Casă și grădină

Află DE CE nu se prind POMII FRUCTIFERI după ce îi PLANTEZI, iar dacă se prind CRESC FOARTE GREU

Plantarea pomilor este un proces ce implică mai...

Read more
conopida
Sănătate

Află DE CE ar Trebui să Mâncăm mai Des CONOPIDĂ – 15 BENEFICII și VALORILE NUTRIȚIONALE

Conopida, o legumă aparținând familiei Brassicaceae, este frecvent...

Read more
Varza Licurişca – Soi VECHI de 100 ANI readus la VIAȚĂ de CERCETĂTORII ROMÂNI din BUZĂU
Casă și grădină

Varza Licurişca – Soi VECHI de 100 ANI readus la VIAȚĂ de CERCETĂTORII ROMÂNI din BUZĂU

Varza Licurişca, cunoscută și sub numele de varza...

Read more
  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară