Astăzi vom pregăti un aperitiv cu hering incredibil de delicios. Un astfel de aperitiv cu hering este perfect atât pentru masa festivă, cât și pentru cea de zi cu zi deoarece tartinele sunt sățioase, gustoase și sănătoase.
Este una dintre gustările mele preferate, pe care o pregătesc adesea pentru că durează foarte puțin timp și arată delicios și frumos pe masă. Să începem prepararea!
Ingrediente:
- File de hering – 2 buc
- Ou fiert – 2 buc
- Pâine neagră
- Muștar cu boabe
- Mărar
- Maioneză – 1 lingură
Mod de preparare:
Pentru această rețetă, vom avea nevoie de pâine neagră. Eu am folosit pâine fără drojdie, cu cereale. Dacă nu vă place pâinea neagră, puteți folosi orice alt tip de paine este pe placul vostru.
Tăiem pâinea în bucăți destul de marisoare (cat sa fie usor de tinut in mana si de mancat), îndepărtăm coaja. Prajim pâinea într-o tigaie uscată până se rumenește.
Fierbem ouăle, le răcim și le curățăm. Dam ouăle pe răzătoarea mare, le transferăm într-o farfurie și adăugăm puțina maioneză.
Tocăm mărunt mărarul și îl adăugăm în bolul cu ouă, amestecăm bine. Daca nu va place mararul, puteti folosi orice alta verdeata sau deloc.
Tăiem fileul de hering pregătit în bucăți porționate – eu am folosit hering marinat.
Începem să formăm tartinele. Adăugăm umplutura pregătită pe fiecare bucată de pâine.
Peste umplutură adăugăm puțină muștar cu seminte sau dijon. Peste muștar, punem heringul pregătit. Decorăm aperitivul cu un fir de mărar și servim.
Aperitivul este cel mai simplu, dar este atât de gustos! Cu siguranță merita sa-l pregătiți pentru o adunare în familie, sunt convins că va plăcea tuturor!
Preparatul este unul ieftin, frumos și foarte, foarte gustos! Vă doresc poftă bună!