angela.
22 octombrie (miercuri), 2025
angela.

Chiftele suculente din carne de pui: nu aveți nevoie de o mașină de tocat carnea. Uite cum le fac eu!

chiftele de pui cu cascaval

Știți cum să pregătiți chiftele foarte suculente și delicioase din piept de pui? Fără mașină de tocat carne și doar în 30 de minute. Dacă nu, vă voi spune acum.

Așa cum probabil ați înțeles din introducere, astăzi în meniu am chiftele din piept de pui tăiate mărunt. Se prepară repede și nu sunt deloc complicate. Bineînțeles, va dura ceva timp pentru preparare, dar vă asigur că merită. Aproape tuturor celor dragi le plac foarte mult aceste chiftele, așa că de fiecare dată fac o porție dublă.

Ingrediente:

  • Piept de pui – 2 bucăți
  • Ouă – 1 bucată
  • Maioneză clasică – 2 linguri
  • Făină – 2 linguri
  • Sare – după gust
  • Piper negru măcinat – după gust
  • Ulei vegetal pentru prăjit
  • Cașcaval – 70 g

CUM SE GĂTEȘTE:

Pentru chiftelele tăiate mărunt, pieptul de pui trebuie să fie puțin înghețat. Dacă a stat mult timp în congelator, trebuie să îl scoateți cu 30-40 de minute înainte de gătire pentru a nu fi prea tare.

În starea de îngheț parțial, pieptul de pui este mult mai ușor de tăiat în bucăți mici decât dacă ar fi complet decongelat. Cu ajutorul unui cuțit, toc carnea, cu cât o tăiați mai mărunt, cu atât chiftelele vor fi mai gustoase.

Într-un bol, adaug brânză rasă pe răzătoare mare, maioneză, ou de pui, făină, sare și piper negru măcinat. Amestec bine toate ingredientele. Le pun în frigider pentru 30 de minute pentru a se marina.

Un mic detaliu! Dacă sunt persoane care nu doresc să pună brânză, pur și simplu nu o adăugați. Credeți-mă, gustul chiflelor nu va fi mai puțin bun.

În plus, făina poate fi înlocuită cu amidon de cartofi.

Chiftele suculente din carne de pui: Într-o tigaie încălzită, cu puțin ulei vegetal, pun cu o lingură amestecul de carne și formez chiftelele de dimensiunea dorită.

Este important să umeziți lingura cu apă, astfel încât amestecul de carne să nu se lipească de ea!

Chiftele suculente din carne de pui: Prăjesc chiftelele la foc mediu până când se formează o crustă aurie frumoasă, aproximativ 5-6 minute pe fiecare parte.

Chiftele suculente din carne de pui: Chiftelele minunate din piept de pui sunt gata și le servesc imediat, fierbinți, la masă.

Chiftele suculente din carne de pui: Chiftelele au ieșit apetisante, gustoase și suculente. Încercați-le, gătiti-le și bucurați-vă pe voi înșivă, familia și prietenii! Pofta buna!

Tags: Retete de chiftele

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Conserve și murături

Dulceață de morcovi delicioasă și surprinzător de gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

dulceata de conuri si lamaie
Rețete

Dulceață din conuri de pin/brad și lămâie – gust delicios și multe beneficii

tinctura de brad cu alcool
Rețete

Tinctură medicinală din muguri de molid sau de brad – simplă și eficientă

gem din conuri de brad
Rețete

Gem de casă din conuri tinere de brad – iese aromat, moale și sănătos

dulceata delicioasa de conuri de pin
Rețete

Dulceață naturală din conuri de pin pentru iarnă

Leave Comment
  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de Post. Rapidă și foarte gustoasă

reteta de aluat de post

Rețetă de aluat de post: perfect pentru pizza, plăcinte, gogoși

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară