angela.
13 iunie (vineri), 2025
angela.

Secretul celor mai fragede și suculente coaste la cuptor. Nu este vorba doar de marinadă!

cele mai bune coaste de porc

Dacă sunteți în căutarea unei rețete delicioase pentru coaste fragede și suculente, v-am pregătit un mod simplu și eficient de a le prepara în cuptor. Secretul pentru ca aceste coaste să fie deosebit de moi și savuroase nu constă doar în marinadă, ci și în tehnica de ambalare dublă.

Rezultatul este incredibil: coastele devin atât de fragede și aromate încât vor dispărea de pe masă în cel mai scurt timp. Continuăm cu ingredientele și pașii simpli pentru a obține acest preparat deosebit!

Ingrediente:

  • Coaste de porc – 900 g
  • Pătrunjel proaspăt – 1/2 legătură
  • Pastă de roșii – 2 linguri
  • Muștar – 2 linguri
  • miere – 2 linguri
  • Sos de soia – 2 linguri
  • Usturoi proaspăt – 2 căței
  • Paprika dulce – 1 linguriță
  • Ierburi uscate – 1 linguriță

Cum se face:

Spălăm coastele, le usucăm, îndepărtăm membranele, le lăsăm întregi.

Amestecăm toate ingredientele, ungem coastele pe toate părțile, nu este nevoie să le lăsăm la marinat.

Pe o foaie de folie punem o foaie de hârtie de copt, învelim coastele.

Coacem 40 de minute la 240°C, deschidem și mai lăsăm 5-6 minute la aceeași temperatură.

Ce detalii trebuie să știți:

Alegeți hârtie de copt mai bună, nu una ieftină, căci altfel se va înmuia. Fiecare bucată de coastă se învelește separat. Muștarul Dijon este mai bun, dar dacă nu aveți, și muștarul obișnuit este suficient.

Prietenii, încercați, este delicios!

Această rețetă de coaste în cuptor este cu siguranță un favorit pentru orice masă festivă sau întâlnire de familie. Cu o tehnică simplă și ingrediente accesibile, veți obține un preparat cu o textură perfectă și un gust deosebit.

Experimentați și bucurați-vă de fiecare îmbucătură! Indiferent de ocazie, aceste coaste vor impresiona cu siguranță pe toată lumea. Poftă bună!

Tags: Retete cu carne de porc

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Conserve și murături

Dulceață de morcovi delicioasă și surprinzător de gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

tinctura de brad cu alcool
Rețete

Tinctură medicinală din muguri de molid sau de brad – simplă și eficientă

gem din conuri de brad
Rețete

Gem de casă din conuri tinere de brad – iese aromat, moale și sănătos

dulceata de conuri si lamaie
Rețete

Dulceață din conuri de pin/brad și lămâie – gust delicios și multe beneficii

dulceata din conuri de brad taiate
Rețete

Dulceață din conuri de brad, verzi, tăiate – uite cantitățile și prepararea

Leave Comment
  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, rapidă și foarte gustoasă

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

reteta de aluat de post

Rețetă de aluat de post: perfect pentru pizza, plăcinte, gogoși

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară