angela.
10 iulie (joi), 2025
angela.

Ruladă din foaie de napolitană, umplută cu cremă de lapte condensat și cocos

Ruladă din foaie de napolitană, umplută cu cremă de lapte condensat și cocos

Rulada din foi de napolitană este un desert delicios și cremos, perfect pentru o pauză de cafea sau ceai. Umplutura dulce din lapte condensat, fulgide porumb și fulgi de nucă de cocos face acest desert moale și aromat. Simplitatea preparării și prezentarea inedită îl fac o alegere ideală pentru un desert rapid.

Folosind doar câteva ingrediente accesibile, această ruladă poate fi servită ca un desert rapid la orice ocazie. Fie că o pregătiți pentru o masă de familie, pentru o întâlnire cu prietenii sau pur și simplu ca un răsfăț personal, rulada din foi de napolitană va deveni cu siguranță un favorit.

Textura delicată și gustul dulce, dar nu prea greoi, o fac ideală pentru orice moment al zilei, alături de o cană de ceai sau cafea.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui desert rapid și gustos, această rețetă este perfectă pentru a adăuga un strop de savoare în rutina zilnică.

Ingrediente:

  • Foi de napolitană – 3 bucăți
  • Lapte condensat – 360 g
  • fulgi de porumb – 60 g
  • Fulgii de cocos – 30 g

Mod de preparare:

Pregătim umplutura:

Puneți fulgii de porumb într-un blender și mărunțiți-i până obțineți o consistență fină. Transferați amestecul într-un castron adânc. Adăugați fulgii de cocos și amestecați bine. Turnați treptat laptele condensat, amestecând cu o spatulă până obțineți un amestec omogen și vâscos.

Pregătirea foilor de napolitană: Așezați o foaie de napolitană pe o suprafață de lucru și stropiți-o ușor cu apă caldă. Lăsați-o 3-4 minute pentru a deveni mai elastică și pentru a nu se rupe la rulare.

Formăm rulada: Împărțiți umplutura în trei părți egale. Puneți prima parte de umplutură pe foaia de napolitană pregătită și distribuiți-o uniform. Rulați foaia într-o ruladă strânsă.

рулет

Continuăm formarea ruladei:

Stropiți a doua foaie de napolitană cu apă și după 3 minute puneți a doua parte din umplutură pe aceasta, distribuind-o uniform.

Puneți rulada cu umplutura pe marginea foii și rotiți totul într-o ruladă mai mare. Repetați procesul cu ingredientele rămase.рулет

Răcirea: Înveliți rulada obținută în folie alimentară și lăsați-o la frigider pentru 30 de minute, pentru a se întări.рулет

Servirea: După ce s-a răcit, tăiați rulada și serviți-o. Bucurați-vă de acest desert simplu și delicios!

Poftă bună!

Tags: Prăjitură cu cocosRuladă de cocos

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

prajitura cu crema de lamaie si cocos
Prăjituri

Tort de vanilie cu cremă de lămâie și cocos: extraordinar de cremos și aromat

prajitura margo
Prăjituri

Prăjitura Margo – un desert la cană cu aspect elegant și gust deosebit

budinca de vanilie cu caramel si banane
Prăjituri

Desert rapid la pahar cu vanilie, lapte condensat și banane caramelizate

desert fara coacere cu ciocolata si mascarpone
Prăjituri

Tort de ciocolată: fără coacere, cu cremă mascarpone

prajitura Paula cu piersici
Prăjituri

Prăjitură PAULA cu piersici și cremă de vanilie: un desert aromat și îmbietor!

Leave Comment
  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, rapidă și foarte gustoasă

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Placinte de post cu varza

Plăcinte de post, cu varză: foarte sățioase și pufoase

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară