Se apropie cu pași repezi vara. După o iarnă tare lungă, abia aștept să apară toate fructele și legumele specifice acestei perioade și inspirată de Ligia vreau să beau cât mai multe sucuri crude din legume și fructe. Pe lângă faptul că sunt pline de vitamine naturale într-o formă care poate fi ușor asimilată de organism, sucurile naturale combat radicalii liberi și stimulează metabolismul.
Mai jos o să fac o listă de sucuri pe care aș dori să le încerc, dacă știți și alte combinații vă rog să lăsați un comentariu.
Sucurile naturale – Preparare
Suc de castraveți și pepene roșu
Se pun în blender 200 de grame de castraveți și 300 de grame de pepene roșu, se pasează bine de tot, se adaugă 150 de grame de iaurt și zeama de la o lămâie.
Suc de mere și portocale
Se combină 200 de ml de suc de portocale cu 200 de ml suc de mere. Se pot adăuga câteva picături de suc de lămâie.
Suc de sfeclă roșie și mere
250 de ml de suc de sfeclă se amestecă cu 250 de ml de suc de mere. Se poate adăuga un praf de piper.
Suc de castraveți, roșii, ardei și țelină
200 de ml de suc de roșii, împreună cu 150 de ml de suc de castraveți se amestecă cu sucul obținut dintr-un ardei gras și două tulpini de țelină. Se poate adăuga un praf de piper.