angela.
3 mai (sâmbătă), 2025
angela.

Șnițele pufoase din parizer – mâncarea delicioasă a copilăriei!

Snitele din parizer

Rapid și gustos! Este nevoie doar de câteva ingrediente simple și de foarte puțin timp pentru a transforma un parizer obișnuit într-un fel de mâncare delicios. Se va potrivi perfect într-un mic dejun rapid și satios.

Prăjirea parizerului în aluat, într-o tigaie este foarte simplă și, de asemenea, este rapidă. Doar 7-10 minute și mancarea este gata. Parizerul în aluat este, de asemenea, ideal ca gustare rapidă. Mâncarea poate fi servită și cu orice garnitură. Îl poți mânca atât rece, cât și fierbinte, după cum preferi.

Ingrediente necesare pentru snitele:

  • Parizer afumat (sau simplu) – 200 g
  • Ou – 1 buc.
  • Maioneză – 2 linguri
  • făină de grâu – 2 linguri
  • Lapte – 4-5 linguri
  • Ulei de floarea soarelui – 2 linguri
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Mai întâi, pregătiți aluatul: amestecați ouăle cu laptele. Se adauga apoi maioneza, sare si piper negru macinat. Se amestecă și se adaugă făina. Bate până se omogenizează.

Tăiați parizerull felii – cam de 1 cm grosime si dati fiecare felie prin aluatul pregatit anterior.

Punem tigaia pe foc, punem ulei si lasam foarte bine la incins, dupa care prajim fiecare snitel de parizer, pe ambele parti, pana se rumeneste frumos.

Snitelele se scot pe servetele de hartie pentru a se indeparta excesul de grasime. Puteti servi preparatul cu mujdei de usturoi sau cu mamaliga calda, asa cum se facea in copilarie.

Acest preparat aduce aminte de o copilarie simpla dar frumoasa, asa cum fiecare dintre noi, poate, am avut parte. Va doresc pofta buna!

Alte informații utile:

Înghețată de floare de salcâm – un deliciu răcoritor
Rețete

Înghețată de floare de salcâm – un deliciu răcoritor

Salcâmata – băutura naturală din flori de salcâm. Un adevărat deliciu!
Rețete

Salcâmata – băutura naturală din flori de salcâm. Un adevărat deliciu!

prajitura cu vanilie si frisca
Prăjituri

Îți lingi degetele: Desert delicios cu cremă aromată și bezea pufoasă deasupra

tortilla cu omleta rosii si mozarella
Rețete

Tortilla crocantă umplută cu mozzarella, roșii și ceapă verde

tort cu crema de lapte condensat si ciocolata
Prăjituri

Tort perfect de cacao cu cremă de lapte condensat și glazură de ciocolată

floricele de aluat cu crema de vanilie
Rețete

Floricele de aluat pufos cu o cremă delicată de vanilie: arată deosebit și sunt foarte gustoase

reteta de socata cu lamaie
Rețete

Socată delicioasă cu lămâie și zahăr caramelizat – Poate fi savurată și a doua zi

prajitura cu crema de lamaie si cocos
Prăjituri

Tort de vanilie cu cremă de lămâie și cocos: extraordinar de cremos și aromat

prajitura margo
Prăjituri

Prăjitura Margo – un desert la cană cu aspect elegant și gust deosebit

cele mai bune clatite cu sunca la cuptor
Rețete

Clătite gratinate cu ou, șuncă și brânză: cu un sos perfect de cașcaval și smântână

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, rapidă și foarte gustoasă

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

reteta de aluat de post

Rețetă de aluat de post: perfect pentru pizza, plăcinte, gogoși

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară