angela.
4 mai (duminică), 2025
angela.

Rulouri de pește, un aperitiv gustos și deosebit cu care impresionezi musafirii – 3 rețete

Rulouri de pește, un aperitiv gustos și deosebit cu care impresionezi musafirii – 3 rețete

Rulourile de peste pot fi servite in orice moment al zilei, la ocaziile speciale, de sarbatori sau pur si simplu atunci cand ai musafiri.

Aceste retete de rulouri aperitiv te vor ajuta sa pregatesti imediat ceva gustos pentru tine si cei dragi. Sunt sanatoase, satioase, bogate in nutrienti si foarte bune chiar si pentru curele de slabire.

Ingrediente pentru prima reteta:

  • Hering afumat – 1 buc
  • Cascaval- 40 g
  • Unt – 30 g
  • Măr dulce – jumătate
  • Ou fiert – 1 buc
  • Ceapa – 1/3
  • Mărar
  • Maioneză – 1 lingură

Ingrediente pentru a doua reteta:

  • Hering afumat – 1 buc
  • Cascaval – 90 g
  • Unt – 50 g
  • Piper negru
  • Morcovi murati (puteti inlocui cu morcov fiert)
  • Mărar

Ingrediente pentru treia reteta:

  • Hering afumat – 1 buc
  • Cascaval – 90 g
  • Unt – 50 g
  • Piper negru
  • Castraveți murați in otet sau sare – 2 buc

Mod de preparare explicat pas cu pas:

Curățăm heringul ușor sărat, scoatem toate oasele, scoatem pielea și îl taiem file. În continuare, fiecare file trebuie bătut puțin.

Puteți folosi file ușor sărat gata făcut, dar îmi place mai mult să lucrez cu un hering întreg.

Prima reteta:

Amesteca cascavalul (puteti folosi chiar branza topita sau crema de branza), untul, marul, ceapa si o legatura de marar. Adăugați o lingură de maioneză și amestecați bine. Tăiați ceapa și mărul în cuburi mici.

Puneți umplutura pe fileul pregătit, împachetați-o strâns într-un rulou, apoi înfășurați-o în folie alimentară și puneți-o la frigider pentru cel puțin 2-3 ore, dar este mai bine să o lăsați peste noapte.

Chiar dacă pestele se desface în timpul procesului de rulare, nu este o problemă, totul se va lipi peste noapte și compozitia va deveni mai densă.

După ce a stat la frigider, scoateți și tăiați-l felii. Nimic nu se va rupe. Cel mai mult imi place aceasta varianta, heringul merge bine cu marul acru si branza topita.

A doua reteta:

Pentru a doua umplutură, amestecați cascavalul, untul și presărați piper negru măcinat.

Distribuiți umplutura pe file, puneti mărar, întindeți fâșii de morcovi marinați și înfășurați-o strâns într-un rulou. La fel ca prima rețetă, puneți-o la frigider pentru 2-3 ore, de preferință peste noapte.

Fac singura morcovi murați, dar daca nu ii aveti, îi puteți înlocui cu fâșii de morcovi fierți, de asemenea, iese foarte gustos.

Rulourile isi pastreaza bine forma si arata superb pe masa datorita morcovilor. Combinația este și ea foarte reușită, așa că recomand să o încerci!

A treia reteta:

Pentru a treia umplutură, baza este aceeași – cascaval și unt. De asemenea, nu uitați să adăugați ceva piper negru măcinat.

Distribuiți umplutura pe file, întindeți deasupra castravetele murați, înfășurați-l strâns într-un rulou și puneți-l la frigider.

În general, toate rețetele sunt foarte simple, cel mai dificil lucru este să procesezi heringul. Și dacă luați file gata făcut, atunci timpul de gătire se va reduce de cel puțin trei ori! Pregătește și încearcă, simplu, rapid și delicios!

Tags: Retete aperitivRetete cu peste

Alte informații utile:

Înghețată de floare de salcâm – un deliciu răcoritor
Rețete

Înghețată de floare de salcâm – un deliciu răcoritor

Salcâmata – băutura naturală din flori de salcâm. Un adevărat deliciu!
Rețete

Salcâmata – băutura naturală din flori de salcâm. Un adevărat deliciu!

prajitura cu crema de lamaie si cocos
Prăjituri

Tort de vanilie cu cremă de lămâie și cocos: extraordinar de cremos și aromat

prajitura margo
Prăjituri

Prăjitura Margo – un desert la cană cu aspect elegant și gust deosebit

cele mai bune clatite cu sunca la cuptor
Rețete

Clătite gratinate cu ou, șuncă și brânză: cu un sos perfect de cașcaval și smântână

budinca de vanilie cu caramel si banane
Prăjituri

Desert rapid la pahar cu vanilie, lapte condensat și banane caramelizate

desert fara coacere cu ciocolata si mascarpone
Prăjituri

Tort de ciocolată: fără coacere, cu cremă mascarpone

prajitura Paula cu piersici
Prăjituri

Prăjitură PAULA cu piersici și cremă de vanilie: un desert aromat și îmbietor!

painici pufoase cu mac
Rețete

Chifle de casă: încearcă această rețetă și uită de cele cumpărate

cel mai cremos desert cu portocale
Rețete

Desert franțuzesc de gelatină cu lapte condensat și portocale – fără coacere!

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

gogosi-pufoase-de-post-simpli-si-buni

Gogoși pufoase de post

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

reteta de aluat de post

Rețetă de aluat de post: perfect pentru pizza, plăcinte, gogoși

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară