angela.
9 noiembrie (duminică), 2025
angela.

Desert super cremos cu lapte condensat și căpșuni – o MI-NU-NĂ-ȚIE!

Desert cu lapte si capsuni

Acest desert cu lapte condensat este pur și simplu uimitor. Pe langa faptul că este frumos, acest desert are un gust atât de delicat și special încât va surprinde pe toată lumea. O explozie de arome cu o prezentare frumoasa.

Pentru Gelatina de Căpșuni:

Prepară gelatina de căpșuni și taie-o în cubulețe mici după ce s-a întărit.

Într-un blender, amestecă laptele condensat, smântâna, laptele praf, laptele obișnuit și gelatina incoloră până când devine fin.

Aranjează desertul cu lapte praf într-o formă rotundă și dă-i la frigider până se întărește.

Scoate-l din forma și acoperă-l cu crema noastră de lămâie și felii de căpșuni.

Acum, bucură-te de acest desert fascinant cu lapte praf.

Ingrediente pentru crema de lămâie:

  • 2 cutii de lapte condensat (395g fiecare)
  • 2 cutii de smântână (200g fiecare)
  • 300g de crema de branza
  • 150ml suc de lămâie

Pentru crema + gelatina:

  • 700ml apă
  • 40g gelatină de căpșuni
  • 1 ½ cutii de lapte condensat (395g fiecare)
  • 2 cutii de smântână lichida (200g fiecare)
  • 1 cană de lapte praf integral
  • 600ml lapte integral
  • 24g gelatină incoloră, pregătită conform instrucțiunilor producătorului

Metoda de preparare

Dizolvă gelatina de căpșuni în apă caldă, apoi adaugă apă rece. Toarnă într-un vas uns cu ulei și dă la frigider până se întărește.

Într-un blender, amestecă laptele condensat, smântâna, laptele praf și laptele. Adaugă gelatina incoloră dizolvată și amestecă încă 30 de secunde.

Taie cubulețele de gelatină căpșuni în cuburi mici. Unge o formă rotundă și așează jumătate din cubulețele de gelatină la baza formei.

Toarnă amestecul de lapte peste cubulețele de gelatină și acoperă cu restul de cubulețe. Dă la frigider până se întărește.

Scoate-l din forma pe un platou de servit.

Prepară crema de lămâie amestecând laptele condensat, smântâna, crema de branza și sucul de lămâie până devine fină. Toarnă crema de lămâie în centrul desertului și decorează cu felii de căpșuni.

Dă din nou la frigider pentru încă 30 de minute și desertul tău cu lapte este gata de servit.

Pofta buna!

Tags: Prăjitură cu căpșuni

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

prajitura Paula cu piersici
Prăjituri

Prăjitură PAULA cu piersici și cremă de vanilie: un desert aromat și îmbietor!

prajitura cu budinca si biscuiti
Prăjituri

Prăjitură fără coacere cu budincă, biscuiți și frișcă: Gata în 15 minute!

desert cu ricotta si piersici
Prăjituri

Desert cu piersici, ricotta și cremă pufoasă: O prăjitură ușoară și proaspătă, ideală pentru petreceri

prajitura cu vanilie si frisca
Prăjituri

Îți lingi degetele: Desert delicios cu cremă aromată și bezea pufoasă deasupra

tort cu crema de lapte condensat si ciocolata
Prăjituri

Tort perfect de cacao cu cremă de lapte condensat și glazură de ciocolată

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Placinte de post cu varza

Plăcinte de post, cu varză: foarte sățioase și pufoase

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de Post. Rapidă și foarte gustoasă

gogosi-pufoase-de-post-simpli-si-buni

Gogoși pufoase de post – se topesc în gură pur și simplu

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară