Rețetă incredibil de delicioasă pentru masa de Anul Nou sau pentru orice alta zi speciala din an.
Salatele sunt considerate un fel important de mâncare pentru masele festive. Este una dintre gustările de bază care nu sunt niciodată de prisos. Dimpotrivă, o masă festivă fără salată pare incompletă. Prin urmare, merită întotdeauna să petreci putin timp pregătind astfel de salate.
Deoarece acest fel de mâncare este simplu, toată lumea poate prepara o salată. Nu este necesar să te limitezi doar la rețetele clasice. Poți face orice tip de salată. Acest lucru va ajuta să diversifici cina sau prânzul tău festiv. Mai mult, există moduri de a pregăti salate rapide. Asta înseamnă că întregul proces nu va dura prea mult timp.
Merită să înveți cum să faci o salată rapidă și simplă „Bulgăre de zăpadă”.
Ingrediente pentru salată:
- Piept de pui — 2 buc;
- Porumb la conserva — 100 g;
- Cascaval — 150 g;
- Castravete proaspăt — 1 buc;
- Ouă — 6 buc;
- Maioneză — 200 g.
Prepararea salatei:
Coace (il poti si praji sau sau fierbe) pieptul de pui în condimentele tale preferate la 200 de grade timp de 30 de minute. Taie puiul copt și răcit în bucăți mici. Rade cascavalul pe răzătoarea fină, taie castravetele cubulețe.
Fierbe ouăle tari, curăță-le și separă gălbenușurile de albușuri. Rade albușurile fin pe răzătoare.
Într-un inel pentru tort, așază un strat de pui, unge-l cu maioneză. Presară porumb pe strat, unge fiecare strat cu maioneză.
Pe stratul de porumb, așează cascavalul. Pe stratul de cascaval, pune castravetele, presând ușor salata. Zdrobește gălbenușurile cu mâna pe stratul de castravete, apasă ușor.

Presară albușurile peste stratul de gălbenușuri, nu unge cu maioneză ultimul strat.
Acest fel de mâncare se poate servi imediat. Va doresc pofta buna!






























