angela.
14 iunie (sâmbătă), 2025
angela.

Rețetă de Spaghetti – Simplu și Rapid de Preparat

spaghetti

Iti sugeram azi o reteta deliciosa despre cum sa gatesti spaghetti pe care o poti incerca fie folosind spaghetti integrale fie normale.

Stiai ca? Pasta ne da aproape 20% din necesarul nostru zilnic de fibre necesare pentru echilibrul natural al organismului. Dificultate: mica

Timp de preparare si coacere: 15 min.

Ingrediente:

  • 350 gr de spaghetti;
  • 300 gr de rosii cherry;
  • cateva fire de rucola;
  • 150 gr de masline verzi;
  • 4 linguri de ulei extravirgin de masline;
  • 1 ceapa;
  • sare si piper dupa gust.

Cum sa gatesc spaghetti:

Toaca ceapa si caleste-o intr-o tigaie cu cele 4 linguri de ulei. Adauga rosiile taiate felii si lasa sa fiarba 3 minute. Adauga apoi maslinele verzi taiate rondele, ia tigaia de pe foc si potriveste sosul cu sare si piper.

Fierbe pastele, al dente, in apa fiarta sarata, strecoara-le si amesteca-le cu sosul de rosii si masline.

Serveste cu rucola tocata. Pofta buna!

Cum sa fac Banana Split

Din categoria “cum sa fac inghetata”, va sugeram o reteta deliciosa si racoritoare, ideala pentru zilele calduroase de vara.

Ingrediente:

  • 1 Banana;
  • 1 palina de inghetata de vanilie;
  • 1 palina de inghetata de capsuni;
  • 1 palina de inghetata de ciocolata;
  • 50 gr de ciocolata amaruie;
  • 2- 3 linguri de lapte;
  • Frisca cat cuprinde;
  • 2 linguri de nuci macinate.

Cum sa fac banana split:

Taie banana in jumatate pe lungime si aseaz-o, pe marginea unei farfurioare ovale, cu partea curbata in sus. In centrul farfurioarei aliniaza cele trei paline de inghetata peste care toarna ciocolata amaruie, topita la bain- marie cu laptele. Decoreaza inghetata cu frisca peste care pune nucile maruntite.

Serveste imediat! Pofta buna!

Alte informații utile:

reteta-ciorba-de-burta
Bucătărie

Rețetă de Ciorbă de Burtă ORIGINALĂ – Oase, Măduvă și Tot ce Trebuie!

vinete-la-borcan
Bucătărie

Vinete la borcan perfecte pentru iarnă. Așa se păstrează cel mai bine și sunt foarte gustoase

Dulceață de Caise cu Apă Mierală – Deosebit de Aromată și Moderat de Dulce
Bucătărie

Dulceață de Caise cu Apă Mierală – Deosebit de Aromată și Moderat de Dulce

Topirea corecta a ciocolatei
Bucătărie

Cum să topim corect ciocolata pentru prăjituri – ce greșeli să eviți

iaurt-de-casa
Bucătărie

Rețetă de iaurt de casă – Se face din 2 l de lapte, maia și smântână

inghetata-de-casa
Bucătărie

Înghețată (GELATO) de CASĂ cu CĂPȘUNE – Rețeta Mea SPECIALĂ

faina-ochiuri
Bucătărie

Pune FĂINĂ în TIGAIE atunci când PRĂJEȘTI OUĂ. Află DE CE Bucătarii Profesioniști Fac Acest Lucru

sorici-pareri
Bucătărie

Mihaela Bilic: ȘORICUL nu ÎNGRAȘĂ, Este o sursă EXCELENTĂ de COLAGEN de cea mai înaltă calitate

gaze-de-la-fasole
Bucătărie

Ce SĂ PUI ÎN FASOLE ca sa nu te mai BALONEZI – Bunicile Știau ACEST TRUC

Adaugă acest INGREDIENT în Butoi DUPA 1 SAPTĂMÂNĂ! Acesta este SECRETUL pentru ZEAMA de VARZĂ să fie LIMPEDE până în PRIMPAVARĂ
Bucătărie

Adaugă acest INGREDIENT în Butoi DUPA 1 SAPTĂMÂNĂ! Acesta este SECRETUL pentru ZEAMA de VARZĂ să fie LIMPEDE până în PRIMPAVARĂ

Leave Comment
  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

gogosi-pufoase-de-post-simpli-si-buni

Gogoși pufoase de post

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, rapidă și foarte gustoasă

Placinte de post cu varza

Plăcinte de post, cu varză: foarte sățioase și pufoase

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară