angela.
6 noiembrie (joi), 2025
angela.

Desert cu brânză dulce și biscuiți cu cacao: fără coacere și doar cu câteva ingrediente

desert-branza-dulce-cacao

Prepararea acestui desert fără coacere este foarte simplă și rapidă, dar este necesar să lăsăm desertul în frigider pentru câteva zeci de minute după finalizare. Cu toate acestea, veți savura desertul mult mai mult după răcire.

Desertul este, de asemenea, o idee grozavă pentru un mic dejun de weekend servit la pat, cu care cu siguranță vă veți încânta întreaga familie. Vi se face deja poftă? Haideți să pregătim împreună acest delicios desert cremos cu brânză de vaci, presărat cu cacao!

De ce avem nevoie:

  • 300 g biscuiți cu cacao
  • 250 g brânză de vaci
  • 250 ml smântână
  • 100 g zahăr
  • 1 lingură gelatină
  • 75 ml apă
  • ciocolată pentru decor

Cum procedăm:

1. Începem prin a turna apa peste gelatină. Lăsăm să stea câteva minute. După aceea, o mutăm într-o cratiță și o încălzim ușor, până când gelatina se dizolvă complet.

2. În pasul următor, batem smântâna cu zahărul și brânza de vaci până obținem o compoziție netedă. Amestecăm bine și adăugăm gelatina dizolvată. Amestecăm din nou temeinic.

3. Pregătim o formă. Pe fundul acesteia așezăm un strat de biscuiți, peste care întindem uniform un strat de cremă. Urmează din nou un strat de biscuiți și un strat de cremă, astfel încât să obținem aproximativ 3 straturi.

4. La final, punem desertul în frigider pentru câteva ore, astfel încât să se întărească frumos. Apoi, presărăm cacao deasupra.

Gata! Poftă bună!

Pentru o textură mai fină: Treceți brânza de vaci printr-o sită înainte de a o amesteca cu smântâna și zahărul. Acest pas va elimina eventualele bucăți mai mari și va face crema mai fină.

Alegeți biscuiți de calitate: Folosiți biscuiți cu un gust intens de cacao pentru a accentua contrastul între cremă și straturile de biscuiți.

Gelatină fără cocoloașe: Când încălziți gelatina, asigurați-vă că o amestecați continuu și că nu o aduceți la fierbere. O temperatură prea mare îi va distruge proprietățile de gelifiere.

Tags: Prăjitură fără coacere

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

tort cu crema de lapte condensat si ciocolata
Prăjituri

Tort perfect de cacao cu cremă de lapte condensat și glazură de ciocolată

prajitura cu crema de lamaie si cocos
Prăjituri

Tort de vanilie cu cremă de lămâie și cocos: extraordinar de cremos și aromat

prajitura margo
Prăjituri

Prăjitura Margo – un desert la cană cu aspect elegant și gust deosebit

budinca de vanilie cu caramel si banane
Prăjituri

Desert rapid la pahar cu vanilie, lapte condensat și banane caramelizate

desert fara coacere cu ciocolata si mascarpone
Prăjituri

Tort de ciocolată: fără coacere, cu cremă mascarpone

Leave Comment
  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Turte de casa pufoase

Turte pufoase făcute acasă: o rețetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Rețetă de post

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

gogosi-pufoase-de-post-simpli-si-buni

Gogoși pufoase de post – se topesc în gură pur și simplu

Turtite de post

Turtițe pufoase și moi, de post – fără ouă sau lapte

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

Placinte moi cu umplutura de varza

Plăcinte cu varză DE POST – întotdeauna moi și pufoase

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de Post. Rapidă și foarte gustoasă

Cozonac cu mac

Cozonac cu umplutură de mac: de post – în Moldova i se spune „învârtită cu mac”

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară