angela.
12 iulie (sâmbătă), 2025
angela.

Kebab cu Cașcaval la Tavă – Rețeta perfectă pentru o masă copioasă!

Kebab la tava

Acest preparat de kebab la tavă, cu cașcaval topit deasupra, este un fel de mâncare consistent și aromat, ideal pentru a satisface întreaga familie.

Bucățile fragede de carne de vită, însoțite de legume gătite în aburi și arome de condimente, sunt apoi acoperite cu un strat generos de cașcaval, care se rumenește perfect la cuptor.

Servit alături de un pilaf de bulgur sau simplu, acest kebab la tavă promite să devină o rețetă favorită în bucătăria ta!

Ingrediente (pentru 9 porții în vase rotunde de ceramică):

  • 1 kg carne de vită
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi medii
  • 2 morcovi medii
  • 2 ardei verzi
  • 1 lingură de unt
  • 3 linguri de ulei
  • 4 căței de usturoi
  • 1,5 linguri de pastă de roșii
  • 2 căni de apă fierbinte (200 ml fiecare)
  • 1 linguriță de sare
  • 1 linguriță de cimbru
  • 1 linguriță de boia
  • 1/2 linguriță de piper negru

Pentru deasupra:

  • Cașcaval ras din belșug

Mod de preparare:

Tăiați carnea de vită în cubulețe.

Tăiați cartofii și morcovii în bucăți de aceeași mărime. Ceapa și ardeii verzi se toacă mărunt.

Puneți oala sub presiune pe foc și adăugați uleiul, apoi carnea, și prăjiți-o la foc mediu timp de 3 minute.

Adăugați ceapa, ardeiul și usturoiul și mai prăjiți timp de 5 minute.

După aceea, adăugați cartofii, morcovii, pasta de roșii, condimentele și sarea și amestecați. Sotați timp de 3 minute.

Adăugați apa fierbinte și ajustați sarea după gust, dacă este necesar. Puneți capacul oalei sub presiune și gătiți timp de 10 minute.

După ce s-a răcit, deschideți capacul și distribuiți preparatul în vase ceramice, având grijă să fie suficient sos.

Presărați din belșug cașcaval ras deasupra și așezați vasele într-o tavă de copt. Turnați o cană de apă în tavă pentru a preveni uscarea vaselor la cuptor.

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200°C, funcția de sus-jos, până când cașcavalul se rumenește frumos.

Scoateți din cuptor și serviți cu pilaf de bulgur sau simplu.

Notă: Folosind o oală sub presiune, preparatul se gătește mai repede.

Poftă bună!

Alte informații utile:

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de lămâie fină și aromată pentru torturi delicioase

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de caramel cu unt făcută acasă, simplă și gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Cremă de vanilie ușoară și perfectă pentru orice desert

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Conserve și murături

Dulceață de morcovi delicioasă și surprinzător de gustoasă

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri
Prăjituri

Frișcă naturală de casă, pufoasă și gata în câteva minute

crema-ciocolata
Prăjituri

Cremă de ciocolată cremoasă și irezistibilă pentru prăjituri

tinctura de brad cu alcool
Rețete

Tinctură medicinală din muguri de molid sau de brad – simplă și eficientă

gem din conuri de brad
Rețete

Gem de casă din conuri tinere de brad – iese aromat, moale și sănătos

dulceata de conuri si lamaie
Rețete

Dulceață din conuri de pin/brad și lămâie – gust delicios și multe beneficii

sirop de muguri tineri de brad cu lamaie si zahar
Rețete

Sirop terapeutic din muguri tineri de brad cu lămâie și zahăr – simplu și eficient

  • Toate Rețetele
  • Rețete de post
  • Prăjituri și deserturi
  • Supe și Ciorbe
  • Sfaturi Practice
  • Bucătăria mea
  • Casă și grădină
  • Remedii Naturiste
No Result
View All Result
Turte de post

Lipii făcute în casă (turte) – la cuptor – super pufoase și bune – DE POST

Clatite dospite de post

Clătite dospite DE POST – foarte moi și pufoase. Merită încercate!

tort sanatos de curmale si ciocolata

Fără zahăr și fără făină – Prăjitură sănătoasă cu ciocolată! Este și de post

Varza calita, de post

Varză călită – rețetă de post. Iese extraordinar de bună și gustoasă!

TURTE de POST – După o Rețetă VECHE. Așa le făcea BUNICA

Placinte de post cu varza

Plăcinte de post, cu varză: foarte sățioase și pufoase

Chiftele de linte

Cele mai bune chiftele de linte: rețetă DE POST. Extraordinar de gustoase și sățioase

reteta de aluat de post

Rețetă de aluat de post: perfect pentru pizza, plăcinte, gogoși

Chec cu cacao de post

Chec pufos cu cacao – DE POST – o rețetă ușoară cu un rezultat deosebit de gustos

Salată de vinete cu legume – un preparat gustos și consistent pentru iarnă

Pilaf dulce de post

Pilaf dulce delicios cu fructe proaspete și fructe uscate! Rețetă de post!

Supa de legume

Supa de legume și linte: Delicioasă și rapid de pregătit! Rețetă de post!

Prajitura Medana

Prăjitura Medana – de post – pufoasă și absolut minunată

Ciorba de post

Ciorbă de legume – rețetă de post: gustoasă, sățioasă și ușor de pregătit

sarmale cu hrisca si orez

Sarmale de post cu hrișcă: Gust perfect ca al celor cu carne

gogosi-pufoase-de-post-simpli-si-buni

Gogoși pufoase de post

Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci – Rețetă de post, rapidă și foarte gustoasă

Chec zebra de post

Chec zebră DE POST, cu portocale și cacao – un desert pufos și aromat

NEGRESĂ cu NUCI și GEM – era Bucuria COPILĂRIEI! Iți mai amintești acel MIROS MINUNAT din Bucătărie?

Iahnie cu boia de ardei

Fasole BĂTUTĂ cu Ceapă și Usturoi – REȚETĂ de POST

  • Prima pagină
  • Despre
  • Contact

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară

No Result
View All Result
  • Contact
  • Despre
  • Privacy Policy

© 2023 Sfaturile Bunicii Angela - Rețete Culinare De La Țară